Kesp Architectuur

Kesp Architectuur
Kesp Architectuur neemt de gebruikers mee in de zoektocht naar een ontwerp voor hun woning, straat of bedrijf. Door middel van schetssessies, vragentombola’s of straatsafari’s wordt de essentie van een vraag achterhaald. In het antwoord op de ontwerpvraag zoekt Kesp Architectuur naar een diepere laag, poëzie of redengeving. De vindplaats hiervan ligt soms in de geschiedenis, soms in het gebruik of in de wens en soms in een technische uitdaging.

Kesp Architectuur is opgericht door Karen Schuijt. De jarenlange ervaring in de bouw en het netwerk van aannemers en constructeurs heeft ervoor gezorgd dat zij een bouwproject van initiatief tot oplevering kan organiseren en begeleiden. In de uitwerking heeft zij veel oog voor detail en vakmanschap en in de samenwerking met opdrachtgevers en bouwteam zal zij altijd zoeken naar evenwicht. Keuzes die in ontwerp en bouw gemaakt worden hebben een oorsprong in de wens naar een groenere en socialere toekomst.

Aan deze toekomst bouwt Karen onder andere met haar organisaties Archiklas en Leefstoep.

Samenwerking
Kesp Architectuur is een eenmanszaak, maar werkt niet alleen. Door samenwerkingen met o.a. Persoonlijker Ruimte, Personal Architecture, Joost Emmerik, Studio Sluijter, kunnen grote en complexe vraagstukken worden opgelost.

Netwerk
Kesp is lid van de BNA: www.bna.nl
Karen Schuijt is geregistreerd in het architectenregister: www.architectenregister.nl

 

Facebook.
LinkedIn.