Kesp Architectuur

Kesp Architectuur

Kesp Architectuur is in 2015 opgericht door Karen Schuijt, afgestudeerd in de richting architectuur aan de TuDelft. Het bureau houdt kantoor in een oud zeemanshuis aan de Pieter de Hoochweg in Rotterdam.
Voorheen heeft  Karen Schuijt 10 jaar lang met plezier gewerkt bij Habeon Architecten, een architectenbureau dat in nauwe samenwerking met aannemer Heembouw haar ontwerpen realiseert.
De ontwerpen van Kesp Architectuur worden gekenmerkt door een heldere en logische opzet met oog voor het detail en een verhaal.

 

Karen Schuijt

Karen zet zich in haar vrije tijd als bestuursvoorzitter in voor stichting Archikidz, een jaarlijks terugkerende workshop voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Daarnaast houdt ze van lange afstand fietsreizen. Dat laatste is een mooie manier om even teruggeworpen te zijn op de elementen en de natuur aan je voor bij te zien glijden.

Samenwerking

Kesp Architectuur is een eenmanszaak, maar werkt niet alleen. Door samenwerkingen met o.a. Persoonlijker Ruimte, Personal Architecture, Joost Emmerik, Studio Sluijter kunnen grote en complexe vraagstukken worden opgelost.

 

Facebook.
LinkedIn.